Over ons – Apples And Bananas
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- 🚚

Appels & Bananen Voor jongens, moeders.

Een exclusief kledingmerk gecreëerd door een jongensmama, speciaal voor jongens. Als moeder van twee ongelooflijk innemende kleine jongens,

Ik zag de beperkte mogelijkheden in de jongenskledingindustrie. Ik verlangde naar kleding gemaakt van zachte, natuurlijke materialen in zachte, lichte tinten, met een stijlvolle maar eenvoudige esthetiek. Daarom heb ik besloten Apples & Bananas te starten, een merk exclusief voor jongens tot 5 jaar.

Bij Apples & Bananas bieden we een heerlijke selectie outfits die echt betoverend zijn. Mijn doel is om het moeders zoals jij moeiteloos te maken om unieke en charmante ensembles voor je kleintjes te vinden, zonder eindeloos te hoeven zoeken.

Waarom kiezen voor Appels & Bananen?

Schattige ontwerpen

Ten eerste maken we schattige ontwerpen die je kleintje er nog charmanter uit laten zien. Onze kleding is gemaakt met aandacht voor detail en een vleugje schattigheid.

De schoonheid van de natuur omarmen

Ten tweede geloven we in het omarmen van de schoonheid van de natuur. Daarom kiezen we voor natuurlijke materialen en aardse tinten, lichte tinten die verbinding maken met de omgeving. We geven prioriteit aan het gebruik van zachte stoffen die vriendelijk zijn voor de huid van uw kind.

Unieke mix & match

Ten derde bieden wij een uniek mix & match concept. Door hun hele collectie te ontwerpen met mix- en matchmogelijkheden in het achterhoofd, ben je in staat om meerdere outfits te creëren uit slechts een paar sets.

Ons doel is om het gebruik van de kledingstukken te maximaliseren, waardoor je de mogelijkheid krijgt om 30 verschillende outfits te creëren uit slechts 4 sets! Het is een geweldige manier om de garderobe-opties van je kleine jongens uit te breiden en het meeste uit hun kledingcollectie te halen. Met het mix-and-match-concept zorgt Apples & Bananas ervoor dat je verschillende stijlvolle en veelzijdige looks voor je kleintjes kunt creëren, waardoor verkleden leuk en spannend wordt en je waar voor je geld krijgt.

Toegewijd merk

Ten vierde is Apples & Bananas een toegewijd kinderkledingmerk dat de unieke behoeften van kleine jongens begrijpt. We beperken onze collecties niet tot specifieke seizoenen. Dit betekent dat u het hele jaar door de geweldige mogelijkheid heeft om te winkelen voor uw kleintjes,
ongeacht de tijd of gelegenheid. Hun toewijding om veelzijdige en toegankelijke kledingopties te bieden, zorgt ervoor dat je de perfecte outfits voor je kleine jongens kunt vinden wanneer je ze nodig hebt. Dus of je je nu voorbereidt op een familievakantie, een feestdag of gewoon hun garderobe wilt opfrissen, Apples & Bananas is jouw merk voor al je kledingbehoeften voor jongens.

our-vision

Onze visie

Onze visie bij Apples & Bananas is om ouders te helpen bij het creëren van stijlvolle en comfortabele looks voor hun kleine jongens zonder het gedoe van het zoeken naar talloze kledingstukken om hun jongens een exclusieve en betoverende kledingervaring te bieden.

We streven ernaar om zachte, natuurlijke materialen aan te bieden in zachte, lichte tinten, die zorgen voor comfort en stijl. Met ons unieke mix- en matchconcept streven we ernaar om de garderobe-opties en waarde te maximaliseren.

Onze toewijding om het hele jaar door aan de behoeften van jongens te voldoen, onderscheidt ons, waardoor we het hele jaar door het merk zijn. Ontdek hoe leuk het is om je kleine jongens te kleden in Apples & Bananas, waar stijl, comfort en natuurlijke schoonheid samenkomen.

close-to-nature

Dicht bij de natuur

Ook bij Apples & Bananas vinden we duurzaamheid belangrijk. We streven ernaar om ons milieu te minimaliseren
impact door zachte materialen te gebruiken en samen te werken met ethische fabrikanten.

We streven ernaar ouders de gemoedsrust te geven dat ze kleding kopen die goed is voor hun kinderen en de planeet.